avatar

Una cara nova

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el diumenge, 15 de gener de 2006 a les 2:17 i està classificat a Informació. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Després de 4 dies de feina i de silenci aquí teniu el nou aspecte del nostre weblog. Han estat 4 dies de dormir poc i, quan dormia, somiant amb codi html i css.
Bé, ja me direu q us sembla (ara si Mantònia). Encara queden alguns detalls per millorar, però no podia esperar a mostrar-vos el q ja estava fet. A més, ja me queda poc temps per estar per NY i convendria q l’aprofitàs a un altre lloc q no fos assegut davant s’ordinador.
Au, vaig a dormir.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

6 comentaris per “Una cara nova”

 1. avatar

  Hola Jaume! Molt bé aquest canvi! El que més m’ha impressionat és sa imatge d’adalt… realment guapa! Dorm, dorm,… te convé!

  Dani el
 2. avatar

  jaume, hem instal.lat l’skype amb el nom de toni_xisca, ara només ens falta el micro. Hem mira’t d’agregar-te, però no ha anat bé ???????

  fins divendres!! a quina hora arribes?

  xisca el
 3. avatar

  M’agrada molt el nou diseny.

  Fins ara no he entrat!! vaig una mica liat amb els examens de la UOC, demà acabo!!! ahhhh això de seguir estudiant a la meva edat!!!

  Guillem el
 4. avatar

  Gracies!!!!!! Del tema de estudiar a certa edat no m’en parlis ;), m’espera un any de academia de alemany intensiu a Viena (com a minim).

  Jaume el
 5. avatar

  Be rei, ja saps sa meva opinió jejeje
  Pe`rò he de reconeixer que voltros a qualsevol foto estau guapos.

  Tolita el