avatar

Quan els conills saben llegir les hores

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dimecres, 22 de febrer de 2006 a les 15:46 i està classificat a Fotos, Matemàtiques, xeix. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Ja vos havia parlat de de Xeix, la Societat Balear de Matemàtiques. La web de la associació te una secció que s’anomena “Cultivar la mirada matemàtica”. En aquesta secció, cit textualment,”Volem animar la gent a mirar la realitat amb unes ulleres matemàtiques”.

En Dani, webmestre del web de Xeix, després de veure unes de les fotos que vaig fer a Central Park (oseatelojuro) d’una escultura dedicada al llibre de Lewis Carrol “Alícia en terra de meravelles” , me va demanar que li enviàs a Xeix juntament amb un article. Avui ha sortit publicat.

Vos convit a que el llegiu. Ho podeu trobar a aquest vincle:
http://www.xeix.org/article.php3?id_article=110

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “Quan els conills saben llegir les hores”

Els comentaris estan tancats