avatar

.CAT

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dilluns, 22 de maig de 2006 a les 14:50 i està classificat a Ètica, Informació. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Aprofitant l’oferta de l’edició del FesInternet 2006. Hem aconseguit un domini .cat.

Encara que alguns mitjans de comunicació pensin que es un domini independentista o separatista (l’enllaç du a la cerca google de l’enllaç al diari “El Mundo” perquè no deixen enllaçar directament a les seves noticies), l’associació .cat deixa ben clar que “el .cat per a la nostra comunitat lingüística i cultural.” i no te res de territorial. Si no estau convençuts podeu sentir l’entrevista al president d’aquesta feta al programa de radio Mallorca en xarxa, d’Ona Mallorca, del 28 del 04 de 2006.

Au! a partir d’ara ens veim a:
www.aventurers.cat

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “.CAT”

Els comentaris estan tancats