avatar

Codificant que és gerundi

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dimarts, 23 de maig de 2006 a les 1:55 i està classificat a Matemàtiques, Neures. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

“A veces leo betsellers, no me importa, pero lo del tipo que se escapa de la cárcel de Andorra gracias a un terremoto que la derriba y llega hasta Navarra…”
Pepe(hola Pepe!), a un sopar a Brooklyn(o sea).

Per aquí passa la linea de la rosaAvui na Mercè i jo hem anat a veure “El Codi Da Vinci”. La pel·licula, no el llibre, quina gràcia tendria anar a mirar un llibre? 😉 Reconeguem-ho, si el llibre no és molt bo, que podem esperar de la pel·licula? Al manco el llibre es feia llegir i t’ensenyava coses (si sabies distingir sa realitat de sa ficció). La pel·licula és quasi tota la ficció del llibre i poca cosa més. El llibre es banyava donant dades que a la pel·licula es donen com a teories i, per tant, no com a fets. El que vull dir, en resum, és que a la pel·licula li manca tot el que me va atreure del llibre: les dades.

Així i tot, si heu llegit el llibre i anau a veure-la, pot arribar a ser divertit. Podeu contar el nombre de “ui”‘s, “ois”‘s que sa gent que no ha llegit el llibre farà en els moments crucials de la pel·licula. El que és més difícil és comptar el nombre de “Ala!”‘s just al final de la pel·licula (quan es moren tots ;)). Ja ho deia algú (diga-li algú, diga-li anònim): “Leer es para la gente que no tienen dinero para ir al cine!”

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

4 comentaris per “Codificant que és gerundi”

 1. avatar

  QUe ha estat?
  Qu eja no escrius per aquí?
  Es que me preocupau perque fa com un mes uqe no se res de tu, Jaume.

  tolita el
 2. avatar

  Hola!
  Jo també volia fer una crida perque contàssiu coses!!
  Mercè, esperam els teus capítols!!!! (que sé que has de tenir material de Ginebra 😉 )
  Jaume, ja sé que estàs fins al gorro d’estudiar alemany… però contamos-ho!!! 😀

  Fins aviat!

  Biel el
 3. avatar

  Perdò. Som vius no passau pena. Ara pos un post i fotos i us explic coses!

  Jaume el