avatar

Aventures a Bitena

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dimecres, 25 d'octubre de 2006 a les 1:46 i està classificat a feines, Frikades, Informació. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

A partir d’ara al menú lateral hi trobareu un nouvingut, El Que Passa A Bitena. No, no soc dolent en ortografia (no tant ;)). Acab d’inaugurar un nou blog, on nomes hi parlarè d’informàtica: Aventures a Bitena. Bit-ena, ho agafau?…

Bé, no hi fa res, a El Que Passa A Bitena hi veurem la llista dels darrers apunt d’aquest altre blog.Així vos deixaré de donar sa tabarra amb ses meves coses rares (al manco amb algunes d’elles ;)) i podré esplaiar-me un poc sense por a fer-me (més) pesat :P.

Ho explic millor al meu primer post.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “Aventures a Bitena”

Els comentaris estan tancats