avatar

Mode Wii off

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dimarts, 23 de gener de 2007 a les 17:43 i està classificat a Neures, vida i miracles. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Ei! ja tornam a ser aquí. Han passat moltes coses des del darrer apunt: Hem estat des de Nadal a Reis a Mallorca, hem anat a noces a Madrid i m’he passat tot el Zelda amb sa meva nova Wii. No, no passeu pena, no us ho contaré tot ara, sobretot per que me fa peresa escriure tantes coses.

El que si vos contaré és, que tot d’una en arribar a Mallorca (el 22 de desembre), vaig anar al programa de radio Mallorca en Xarxa d’Ona Mallorca. També va venir en Biel, i varem aprofitar la postal de Nadal que varem fer a Finestra al Sud per parlar del Comerç Just i el consum responsable, temes prou importants en aquelles dates (i sempre!). Si us fa ganes sentir el programa us deix els vincles dels arxius d’àudio: MP3 i OGG.

Ara vaig a arreglar sa cuina. Aviat us contaré més coses!

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “Mode Wii off”

Els comentaris estan tancats