avatar

Aquesta és la terra que després he de rentar de les meves lletugues

Aquesta entrada ha estat escrita by Mercè el diumenge, 2 de desembre de 2007 a les 22:38 i està classificat a Fotos. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Una de les coses que m’agraden dels austríacs és que saben veure el costat positiu de totes les estacions de l’any. Quan és el temps dels espàrrecs, tots els supermercats s’omplen d’espàrrecs blancs i verds i de salsa bearnesa per acompanyar-lo. En lloc de queixar-se perquè a l’hivern fa fred, van a esquiar. Tot d’una que arriba la calor, la gent surt al carrer a passejar i a prendre cafès a les terrasses, i a la tardor, tots els restaurants ofereixen sopa de carabassa.

Al final de l’estiu celebren Erntedankfeste, festes per donar gràcies per la collita de productes agrícoles. Imagin que aquestes festes estan relacionades amb l’acció de gràcies estadounidenc que tantes vegades hem vist a la televisió. M’agraden aquestes festes paganes, perquè ens connecten amb la natura.

A l’octubre vaig anar a l’Erntedankfest de la cooperativa agrícola ecològica que ens envia fruites i verdures cada setmana (Adamah), vaig gaudir d’un dels darrers dies de bon temps, vaig menjar una sopa de carabassa deliciosa i un crêpe encara millor, vaig veure els camps d’on venen les lletugues i les pastanagues que menjam a casa i vaig mesclar-me amb molts austríacs d’aquests mig “rojillos” i ecologistes, els seus nins i els seus cans. Esper que us agradin les fotos!

Per cert, a la pàgina web d’Adamah hi ha una galeria de fotos fetes per un mocoso de 12 anys moltíssim més guapes que les meves.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

2 comentaris per “Aquesta és la terra que després he de rentar de les meves lletugues”

  1. avatar

    És que naltros som nou super-rics xupiguais que compram al corteingles, osea saes? 🙂

    Benjamí el
  2. avatar

    Serà que vos estimau més que us tractin com a consumidors en lloc de com a clients 😉

    Jaume el