avatar

Tolita i Enriqueta (exageradament)

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el diumenge, 16 de març de 2008 a les 22:29 i està classificat a Fotos, Frikades, Visites. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Aquestes dues setmanes hem tengut visites a ca nostra. Des de Roma va venir na Tolita, que està estudiant allà gracies a una beca Erasmus, i des de Mallorca n’Enriqueta, sa mare de na Tolita. Durant aquests dies he vist coses de Viena que, després de dos anys de ser per aquí, encara no havia vist. Mai subestimeu la curiositat d’una estudiant d’història a un país estranger ;).

Varem estar a museus, esglésies, teatres i a tota visita guiada que varem trobar oberta, però els descobriment d’aquesta visita no va ser arquitectònic ni artístic: va ser culinari. Senyores i senyors, nins i nines , animals diversos… us present la NUTELLONA (la pizza de nutella).

Nutellonaaaaa

Si, amics i amigues, si hi hagués premi Nobel de Cuina ben segur que l’autor d’aquesta genialitat ho hauria guanyat 10 anys seguits com a mínim, un per cada porció de la millor pizza que he menjat mai!! No puc afegir res més, simplement impressionant!

No tots el museus que varem visitar els varem visitar per obra i miracle de na Tolita. Aquesta setmana també varem tenir l’ocasió d’anar a una exposició d’art i matemàtiques al Mumok (el museu d’art modern de Viena). L’exposició es diu “Genau und anders” (exacte i diferent). Hi varem trobar coses molt interessants, entre elles una obra d’art den Bruce Nauman , Walking in an Exaggerated Manner Around the Perimeter of a Square (Caminant exageradament al voltant del perímetre d’un quadrat). Tot això va encendre la meva capacitat creadora de manera exagerada i a Bratislava vaig trobar l’oportunitat de deixar escapar tota la meva creativitat: Caminant exageradament al voltant del perímetre d’un cercle.

Vos deix les fotos de la visita a Viena » Visites » Tolita i Enriqueta a la secció Fotos (ànecs inclosos).

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

5 comentaris per “Tolita i Enriqueta (exageradament)”

 1. avatar

  Lo siento, Jaume, pero como obra de arte no resultas convincente.

  (Eso sí, tu vídeo es incomparablemente más divertido que el original.)

  Pepe el
 2. avatar

  Ya veo, soy un genio incomprendido 😉

  Jaume el
 3. avatar

  Es que tu estilo es menos creativo, más realista. En lugar de caminar exageradamente diríase que estás… ¿haciendo el paripé?

  Por cierto: a ver si recuperáis el noble arte de poner algún que otro pie de foto para que sepamos qué sitios son esos tan bonitos que vais visitando. Y si os alargárais con traducciones de los letreros en alemán, bueno, ya sería fantasticular :-).

  Abrazos, abrazos.

  Pepe el
 4. avatar

  Ui, no me acordava del letrero en alemán :P. Todo es culpa de las prisas, hoy mismo tomo el avión para Mallorca para ver a la familia. Cuando vuelva Mercè y jo intentaremos comentarlas un poco.

  Jaume el
 5. avatar

  Oooooh!
  Has vist on t’ha duit sa meva curiositat? Ja sé que és més interessant comentar amb en Pedro sa pel.lícula de Bola de Drac, pero anar a veure escenaris per darrera també va estar bé no? jeje
  Bueno ja soc de tornada a sa roqueta. M’estic adaptant al nou ambient o millor dit al ambient vell.
  Sa maleta ha aparegut i jo tenia rao, és blava, tot iq ue si la mires amb raig x pot semblar turquesa.
  Sense gaires més noticies, tot és vei i jo tenc molta peresa d’actualitzar es fotolog.
  Cuidau-vos molt.

  Tolita el