avatar

Visita d’uns viatgers

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dijous, 8 de maig de 2008 a les 20:45 i està classificat a Visites. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Ahir mon pare i sa seva dona, na Magdalena, varen deixar Viena. Com que estan jubilats s’han pres tres setmanes per fer aquest viatge. Això no vol dir que hagin estat tres setmanes per aquí.

Ja fa temps, vaig sentir algun creador d’opinió a la televisió que deia que la gent d’avui en dia no viatjava, sinó que nomes es transportava. Segons ell, viatjar a un lloc era el procés que es feia des de que deixaves el punt A fins que arribaves al punt B, i que, agafant un avió es perdia aquest procés. Així, la gent no viatjava, la gent es transportava i visitava un lloc.

Mon pare i na Magdalena han viatjat segons la definició d’aquest opinòleg. Varen partir dia 25 en vaixell cap a Barcelona i varen fer tot el viatge fins a Viena en cotxe. S’han aturat allà on els ha fet ganes (Venècia, Cannes, Montecarlo…) i, encara que s’han trobat algun allotjament un tant cutre, s’ho estan passant bastant bé. Parl amb present perquè a hores d’ara segur que estan a algun lloc del Tirol gaudint del paisatge.

A Viena hi han estat només 4 dies i mig. Quatre dies i mig molt, molt intensos per al pobre guia privat que varen contractar: jo! Era important per jo que mon pare entengués i conegués on i com visc. Però sobretot, que veiés que aquí, encara que no faig feina remunerada, no estic perdent es temps, i que na Mercè i jo som molt feliços. Supòs que a ell no li feia falta que li demostràs res, però bé, els pares sempre seran pares i els fills sempre seran fills.

Na Magdalena me va dir que no volia sortir a internet (supòs que els opinòlegs de torn han fet bé sa seva feina de demonitzar sa xarxa). Així que triaré ses fotos on no hi surti, perquè varem anar a molts llocs nous i us vull ensenyar les fotos (encara que crec que surt a les fotos de la boda, però bé…).

Abans de penjar les fotos, però, toca posar un poc d’ordre a casa. És el que implica estar de guia privat 4 dies i mig seguits ;).

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

5 comentaris per “Visita d’uns viatgers”

 1. avatar

  Ei, hola!

  Us segueixo llegint… per cert, he tingut curiositat per aquestes fotos i no he sabut on trobar-les. Suposo que són a l’apartat de fotos, em pots dir a quina carpeta són?

  Que seguiu tan bé!

  Raquel el
 2. avatar

  Hola Raquel!

  Les fotos encara no les he penjades. Com dic al final del post, abans toca posar un poc d’ordre a casa :). Esper que dilluns, com a molt tard, estiguin a la web. Escriuré una entrada quan les pengi.

  Jaume el
 3. avatar

  Aix, perdó, és cert, que ho deies al final del post… Era l’emoció! Doncs m’esperaré… hehe… Bona neteja i no us canseu!

  Raquel el
 4. avatar

  Ostres, estaria bé fer un “viatge”, idò… Ara mateix tenc dues visites pendents, una a Frankfurt i l’altra a Viena (on, si no?). El que passa és que hauria de “viatjar” sola, i encara que no em faci mandra, hi ha alguna cosa que m’atura…

  Però tenc tantes ganes de venir…

  Maria el