avatar

Aquí teniu les fotos

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dilluns, 12 de maig de 2008 a les 15:31 i està classificat a Fotos, Frikades, programari lliure, Visites. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Com varem prometre al darrer apunt, ja hem posat les fotos de la visita de mon pare i na Magdalena.Aquest cop, enlloc de posar les fotos per data, les hem col·locades per lloc. Ho hem fet per evitar mostrar fotos de llocs que ja hem posat més d’una vegada al blog.

Un dels llocs nous on varem anar és en Neusiedler see un llac que està, més o manco, a una hora de Viena. Ens varem aturar a un poblet que dona al llac, Rust, que ens va agradar molt.

Tambè varem anar al palau i al zoo de Schönbrunn. Pareix mentida, però en els més de dos anys que duim a Viena, encara no l’haviem anat a veure. De la visita al palau no en tenim gaires fotos, no ens en deixaren fer, del zoo, però, en tenim moltes. Tenim fotos de: un firefox, un Tux, un spip, un azureus, un PHP/meneame, un GNU i un Microsoft(???). Avui en dia les noves tecnologies són per tot!! (si no sabeu de que estic parlant potser us interessa passar per La fauna del Software Libre)

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

3 comentaris per “Aquí teniu les fotos”

 1. avatar

  Me ha hecho mucha gracia lo de la fauna del software libre, y de paso he conocido a spip, que no había tenido el gusto todavía.

  ¿No había ningún Amarok por ahí?

  Pepe el
 2. avatar

  No, amaroks no vimos :(, pero tengo una foto del rey pato en su trono :P!

  Jaume el