avatar

Per a què no perdeu el fil

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el diumenge, 7 de setembre de 2008 a les 22:54 i està classificat a bitena, Frikades. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Quan vàrem començar aquest blog no vàrem pensar massa bé el tema de la galeria d’imatges. El codi de la galeria és de can SPGM, un generador de galeries d’imatges que té moltes coses a favor (per això ho vàrem triar), però que té algunes carències que hem anat solucionant al llarg dels 3 anys i busques del blog.

El primer va ser el tema dels comentaris, que vàrem solucionar gràcies a un afegit que hi havia per Internet. El segon ha estat la falta d’un fil de subscripció per a les noves galeries que anàvem afegint.

Finalment, dissabte m’hi vaig posar. A partir d’ara també us podreu subscriure a les galeries d’imatges. Els vincles per fer-ho són al menú de la dreta. On diu Subscripció ara hi apareix també:Fil de galeries d’imatges, Fil de comentaris a les fotos, Fil d’apunts i galeries i Fil de comentaris als apunts i les fotografies.

Per els que no sabeu que és un fil de subscripció, vos recoman que passeu per: rss a la Viquipédia, Què són els fils de subscripció? i Què passa a la web? Vídeo explicatiu de com utilitzar els RSS. Ja veureu que no és tan difícil i que us ajudarà a aprofitar molt millor Internet. Si no, sempre podreu mirar la barra lateral on també hi hem afegit la secció Darreres galeries.

Au, gaudiu-ne.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

6 comentaris per “Per a què no perdeu el fil”

 1. avatar

  Ufff posts com aquest me fan veur elo poc que ser d’informatica o cosetes den Jaume com els hi dic jo.

  Tolita el
 2. avatar

  No passis pena, en venir a Mallorca te faré un curset ;).

  Jaume el
 3. avatar

  I perquè no el perdeu de tot, jo també he de contar coses… Però no per aquí 😉

  Maria el
 4. avatar

  Quins misteris… ;). A veure quan te trob connectada i m’ho expliques.

  Jaume el
 5. avatar

  Què feis que no actualitzau?

  MARTA el
 6. avatar

  Guies, logos, cartells i
  oktoberfest 🙂

  Jaume el