avatar

Ausgeschlafen (ja he acabat sa son)

Aquesta entrada ha estat escrita by Mercè el diumenge, 28 de setembre de 2008 a les 12:48 i està classificat a Uncategorized. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Dijous vaig anar al supermercat. Era davant l’estant de fruits secs quan vaig veure de reüll que l’home que tenia devora anava en pijama. De franel·la, de quadres, i amb sabatilles i tot!

Vaig pensar en allunyar-me a poc a poc i sense donar l’esquena a aquest tio raro, però tot d’una vaig recordar que em trobava a l’Spar de l’hospital general de Viena (tenen un súper a dins!). En anar cap a la caixa vaig creuar-me amb una senyora en batí i un jove en la camisa de dormir de l’hospital.

Vaig pagar la botella d’aigua i els fruits secs que en Jaume m’havia demanat i vaig pujar nou pisos fins a la seva habitació. Quina sensació més estranya veure al meu home a un llit de l’hospital quan es troba perfectament sa. Bé, no del tot. En Jaume té problemes per respirar, sobre tot quan dorm. Per això es troba bastant cansat sempre. No pot descansar bé durant la nit i això l’afecta durant tot el dia. Com que els metges sospiten que té apnea, i jo ho sé segur (perquè jo dorm amb ell cada nit i els metges no), en Jaume va passar una nit a l’hospital per a què li féssin unes proves. Li van aferrar més de 16 electròdes a diverses parts del cos per mesurar-li la respiració, els batecs del cor i més coses (dos electrodes als costats de la boca, dos darrere les orelles, altres dos a la cama) mentre dormia. ¡El hombre biónico! ¡El hombre 2.0!

En Jaume va estar bastant content de tornar a casa divendres i ja te ganes de tenir els resultats i xerrar amb el metge per a què li doni una solució a aquest cansament continu que el fa sentir un poc presoner del seu cos (què poètic que m’ha sortit això).

Mentrestant, seguim preparant el nostre viage a Nova Zelanda i soportant les temperatures cada vegada més baixes de la tardor vienesa.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

6 comentaris per “Ausgeschlafen (ja he acabat sa son)”

 1. avatar

  Espero que no sigui res, Jaume, que es pugui solucionar fàcilment. No dormir bé és xungo…

  Raquel el
 2. avatar

  Espero que no sigui res, Jaume, que es pugui solucionar fàcilment.

  Raquel el
 3. avatar

  Esperem que sigui ven fàcil d’arreglar. Ànims!

  Lluís Martí el
 4. avatar

  Gracies per preocupar-vos! Sa veritat és que si, no dormir bé és xungo. Però sempre ve bé saber que no soc un deixat per decisió pròpia 😉

  Jaume el
 5. avatar

  Jaume, a veure si et poden ajudar els metges i pots anar més descansat… ah! i que tingueu molt bon viatge allà a Hobbiton 😉

  Marona el
 6. avatar

  Gracies Marona!

  Jaume el