avatar

Perdut per Inca

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dimecres, 22 d'octubre de 2008 a les 16:51 i està classificat a comerç just. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Soc a Inca des de divendres passat. Els motius inicials del meu viatge, a més dels de visitar amics i família, eren dos: celebrar el segon aniversari de la meva fillola i donar una mà al 9è aniversari de Finestra al Sud.

Ara estic a la setmana interaniversaris. Això vol dir que vaig d’aquí cap allà com una baldufa a la se li ha donat massa corda i no troba cap lloc on aturar-se. Dia 25, el dia de la festa de la botiga serà un bona ocasió per anar aturant.

Si sou per Mallorca, ja sabeu on i quan em podeu trobar:

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Un comentari per “Perdut per Inca”

  1. avatar

    Molt interessant, Jaume. Ja faràs resum de novetats i propostes. Bon cap de setmana!

    Raquel el