avatar

Yes pecan! i Chain Store Reaction

Aquesta entrada ha estat escrita by Mercè el dimarts, 20 de gener de 2009 a les 0:09 i està classificat a Neures. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Avui us present dos llocs web: un de divertit i un de seriós:

Dels creadors del meravellós gelat de plàtan amb trossos de xocolata (mmmm), us presentam el gelat Obama: Yes pecan!, un gelat amb gust no gaire determinat (buttery?) i nous de pecan no partisanes.

Ara vé el lloc seriós, que agradarà als “comerciojusteros”: la campanya Chain Store Reaction, on podeu escriure missatges a moltes empreses per demanar que no fabriquin els seus productes amb mà d’obra que sofreix condicions d’esclavitud. Algunes d’aquestes empreses han contestat a la campanya. Fixau-vos, per exemple, en la resposta de Nike (que ja deu tenir molta experiència en “lidiar” amb aquests tipus de campanyes). Practicau un poquet l’anglès i veureu que Nike només diu que, mitjançant el seu codi de conducta, procura no emprar treballadors per sota de l’edat autoritzada, però no diu res del sou que paga als seus treballadors, ni parla de la resta de drets laborals. En fi, me sembla un cas més de: “tu pregunta’m el que vulguis, que jo respondré el que me doni la gana”.

Feliç dia den Martin Luther King!

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Sense comentaris per “Yes pecan! i Chain Store Reaction”

Els comentaris estan tancats