avatar

Postproducció

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dilluns, 9 de febrer de 2009 a les 15:55 i està classificat a Frikades. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Quan, tot orgullós, vaig mostrar al meu amic Pedro la meva fotografia al volcà que va ser el Mont del Fat (Mount of Doom) a LOTR, no esperava la seva resposta: “Uf, quina feinada de postproducció!”

És cert que amb la missatgeria instantanea no es pot arribar a saber amb quin to et diuen les frases, però la falta d’emoticones me va fer pensar que la fotografia no va tenir l’afecte que jo cercava: Un no va a les antipodes a fer-se fotografies perquè la gent opini sobre la postproducció ;).

A veure, tampoc és que m’afectàs tant. No varem anar a Nova Zelanda nomes per fer enveja als meus amics d’aficions distretes. Però bé, aquest cap de setmana he tenguts 5 minutets de no res per jugar amb la fotografia…

…i li he afegit uns “petits” efectes de postproducció.

Que a mi a aficions distretes no em guanyen, mecachisenlosmengues!

P.S.: La gent que apareixen en aquesta entrada són personatges de ficció, qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. Ara bé, les coincidències passen sovint :).

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

Un comentari per “Postproducció”

  1. avatar

    Doncs per no haver-te sabut greu lo de la post-producció….
    però be, així m’agrada, en Pedro s’ho pensarà dues vegades abans d’opinar sobre fotos frikis a es antípodes.

    Tolita el