avatar

Haquejant el meu Mediacenter

Aquesta entrada ha estat escrita by Jaume el dijous, 19 de març de 2009 a les 21:32 i està classificat a bitena, Frikades. Pots seguir els comentaris a través del fil RSS 2.0,

Anteriorment a Aventures a Viena:

Mentre en Jaume millorava el seu ordinador li va caure dels genolls (i no era un portàtil!) i es va veure obligat a comprar-ne un de nou. Noooooooooooooooooo

I ara, la continuació:

En Jaume tenia la lliçó apresa des de ben petit, la seva padrina li va gravar aquestes paraules a la ment: “No tiris res, que mai saps quan ho hauràs de mester.” Per tant, quan en Jaume es va donar per vençut i comprengué, per fi, que la reparació d’aquella màquina estava per sobre dels seus coneixements, sabia molt bé què fer. Va mirar l’ordinador que jeia sense vida, vida que mai va tenir perquè era tan sols una màquina, obrí la capsa de l’ordinador nou, que ja estava funcionant al seu lloc, i hi va posar els seu vell amic amb tota la cura que li havia negat moments abans del tràgic accident. Des d’aquell dia l’ordinador descansà a la bugaderia esperant, com Walt Disney, que les tècniques i els coneixements del futur el tornassin a la vida. Hem de pensar que, encara que avui dia considerem que les màquines no són éssers vius -com ja he dit fa unes frases-, potser en el futur no serà així.

Fa uns mesos, una font d’alimentació nova i l’extirpació d’un mòdul de memòria varen produir el miracle: l’ordinador havia ressuscitat (discussions transcendentals a part).

Na Mercè mirà el miracle que les mans i la ment d’en Jaume havia obrat i, veient que era bo, digué:

– Li haurem de posar un nom, no?

– Si, ja hi he pensat. Li direm @mediacenter.

En Jaume va comprar una targeta de xarxa inalàmbrica perquè en @mediacenter pogués parlar amb els seus amics i li va ensenyar la seva nova habitació: just al costat de la tele.

Així, els dies van anar passant i na Mercè i en Jaume trobaven que en @mediacenter, encara que útil, no era tan guapo com ells (seràn superficials!) i van decidir pagar-li un tractament de bellesa a IKEA (no, aquí no hi pos vincle. Que ja els hem fet prou publicitat posant el seu nom). Un poc de botox per aquí, dos o tres talls per allà, una mica de silicona i un grapat de perns, i en @mediacenter va quedar com nou. Aquí en teniu les fotos:

Al quiròfan

Aquí el tenim a la seva habitació

I aquí està amb la seva amiga na tele

Gràcies a l’operació hem descobert que en @mediacenter s’estima més que li diguem na @mediacenter. Segons hem entès, per molt que sigui un ordinador, sempre s’ha sentit una computadora.

Tan els comentaris com els pings no estan permesos.

4 comentaris per “Haquejant el meu Mediacenter”

 1. avatar

  NO ME LO PUEDO CREER!!!!
  Jo flip, si això és digne d’en McGuiver!!!
  Ets un crak Jaumet!

  Tolita el
 2. avatar

  No, un crak no, un friki (aquí si!).

  Jaume el
 3. avatar

  Hola Jaume,

  Pots posar exactament què vares comprar. Necessitaria fabricar una d’questes caixes tan xules perquè se m’ha mig espanyat l’ordinador i voldria posar-lo a una altra caixa.

  La meva a poder ser voldria que fos més petita (o no). La idea és fer un cluster am b dues plaques base que tenc per allà tirades. El nom ja el tenc clar @cluster 😉

  Xavi.

  Xavi el
 4. avatar

  @Xavi Vaig comprar aquest moble, unes tisores de tallar metall, perns de tota la vida i molta imaginació :P.

  Vaig agafar s’idea d’una web que es diu Ikea hacker on mostraven un cluster de 24 nuclis muntat dins un moble d’Ikea.

  Esper que te serveixi d’ajuda!

  Jaume el