Mal de caps d’un dissenyador web amateur

Ja fa temps que me demanava com es veuria es blog amb Internet Explorer. Si, si, Internet Explorer, aquell boto amb una E blava que alguns de vosaltres teniu a l’escriptori sense haver-ho demanat i on pitjau per accedir a Internet. Jo fa molt de temps que no us Windows i, per tant, sa E blava ha deixat de ser una opció per navegar per Internet (De fet ho havia deixat de ser abans de deixar d’emprar Windows). El q vos vaig a contar ara va començar ahir.

Fa parell de dies que no he escrit cap post. Tota sa culpa la te en Biel que me te esclavitzat retocant el disseny d’una web ;-). Ahir aprofitant que en Biel era a sa feina li vaig demanar si me podia mirar que tal es veia la web amb Internet Explorer ja que jo no ho podia saber per el q us he explicat. Sa cosa no va pintar gens bé :(. Desprès de un parell d’això es veu malament aquí, això d’aquí no funciona , etc. varem deixar-ho fer de moment. Jo, de conya, li vaig comentar que potser hauria de instal·lar Internet Explorer a Linux.

Avui m’he despertat amb aquesta idea en es cap. He fet cerques i mes cerques a google. He trobat mil webs que deia que era possible (emprant un emulador de windows anomenat wine). He seguit passa per passa cada un dels exemples que trobava a cada una de les webs sense gaire èxit i he seguit googletjant de nou. Quan ja em començava a desesperar (unes 5 hores després, a caparrut nomes me guanya en Bush) m’he topat amb una pàgina amb portuguès, http://www.tatanka.com.br/ies4linux/pt/instrucoes/ (q mentre escrivia això acab de veure que també està en àngles :P,http://www.tatanka.com.br/ies4linux/), que pareixia tenir sa solució. I, efectivament, l’ha tenguda. De fet tenc tres versions de IE instal·lades al meu ordinador la 5.0 la 5.5 i la 6.0 (que en Richard stallman me perdoni).

Ja se que a molts de vosaltres ni vos ve ni vos va el món de l’informàtica però per jo ha estat una gran troballa.

En tres dies tornam a Mallorca! Quina emoció!!

Una resposta a «Mal de caps d’un dissenyador web amateur»

Els comentaris estan tancats.